Мод Stray замінює котяче нявкання на "Джейсон!"

Якщо ви ніколи не грали в ігри Quantic Dream, то ви молодець. Однак для тих з нас, хто колись був втягнутий в ці надмірно розрекламовані конфекції, ігри можуть бути задушливим і обволікальним досвідом, в якому ви ув'язнені на те, щоб робити те, що Девід Кейдж хоче, щоб ви робили далі, і у вас рідко є місце для інтерактивного самовираження. Можливо, саме тому сцена "Джейсон" у Heavy Rain викликає такі приємні спогади.

Насправді, вона не мала б, бо це сцена про втрату дитини. Але сцена відбувається так: ви керуєте батьком зниклого хлопчика, якого звуть Джейсон, та йдете переповненим торговим центром, натискаючи "X", щоб покликати "Джейсона". Причина, через яку це зрештою виглядає комічно, полягає в тому, що ви можете просто натиснути на кнопку, і ваш персонаж ходитиме навколо, як маріонетка, вигукуючи "Джейсон!" з різними інтонаціями.

Котячий ем-ап Stray зараз на слуху з усіх причин, і частина його функціональності полягає в тому, що ви можете змусити титульну тварину нявкати, натиснувши на кнопку. Тепер є мод, який, звичайно ж, називається JASON, і спробуйте вгадати, що він робить.

Так, тепер ви теж можете носитися по антиутопії, співаючи "Jason" у різних відтінках, як показано вище.

Творець мода gibrietas описує його наступним чином: "Замінює введене користувачем нявкання на благаючий заклик знайти твого втраченого сина, ти, жахливий батько".

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як знайти "сумний" мем Кіану Рівза в Cyberpunk 2077 після оновлення 2.1