Як знайти "сумний" мем Кіану Рівза в Cyberpunk 2077 після оновлення 2.1

Нещодавнє оновлення 2.1 для Cyberpunk 2077 додало до гри, на радість фанатам, "сумний" мем про Кіану Рівза. Актор грає роль Джонні Сільверхенда, який є невід'ємною частиною ігрового сюжету. Команда розробників вже зробила кілька натяків на творчість актора: у грі є посилання на серіали "Джон Вік" та "Матриця".


Мем, про який йде мова, - це зображення Кіану Рівза, який їсть сендвіч, сидячи на лавці. Зображення, опубліковане у 2010 році, швидко поширилося в соціальних мережах, породивши безліч інших фотографій і фотошоп-мемів. Через його популярність навіть Кіану Рівз відреагував на нього, заявивши, що він просто був голодний, розповідає видання OstanniPodii.com.

Як зустріти "сумного" Кіану Рівза у Cyberpunk 2077?

Щоб зіткнутися із "сумним Кіану", гравцям потрібно подорожувати новою доступною системою метро NCART. Не існує конкретного методу, який би викликав цю ситуацію, оскільки вона є рандомізованою. Гравці повинні просто повторювати входи й поїздки в метро, поки не зустрінуть її.

Коли певна послідовність спрацьовує, вони побачать Джонні Сільверхенда, який сидить на порожній лавці з паперовим голубом поруч. Останній імітує справжніх голубів з відповідного мем-зображення. Він виглядає глибоко замисленим і тримає в руці їжу.

Останнє оновлення вийшло 5 грудня ітабуло оголошено як останнє велике оновлення контенту для гри. Окрім системи метро NCART, воно також додало Porsche 911 Turbo, нові велосипеди, оновлення якості життя, кіберпрограми та багато іншого.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Мод Stray замінює котяче нявкання на "Джейсон!"